CORONAVACCINATIE IN DE HUISARTSPRAKTIJK – Medisch Centrum Bellingwolde – Bellingwolde
Header afbeelding
Hoofdweg 109 9695AD Bellingwolde Tel:0597-531460

Terug naar overzicht

CORONAVACCINATIE IN DE HUISARTSPRAKTIJK

De uitnodigingen voor 60-64 jarigen (geboren 1956-1960) zijn inmiddels verstuurd via de post.

Thuiswonende ouderen die niet naar de GGD kunnen, worden in de komende weken door ons gevaccineerd. Wij hebben alleen het AstraZeneca vaccin tot onze beschikking. Lees de uitnodigingsbrief en alle informatie goed door. Het is helaas niet mogelijk om de afspraak te verzetten naar een ander moment. Wilt u de assistente op de hoogte stellen wanneer u het vaccin niet wenst (indien u een uitnodiging hebt ontvangen)? Bij voorkeur via de huisartsenbellingwolde@ezorg.nl. Als u niet in bovenstaande leeftijdscategorie valt, komt u nog niet aanmerking voor de vaccinatie, u wordt op een later moment door de GGD opgeroepen.
Mocht u meer informatie willen over het vaccin dan verwijzen wij u naar de volgende sites: www.thuisarts.nl of www.steffie.nl

Indien u ouder bent dan 65 jaar en u op de reservelijst wil voor een Astra Zeneca vaccin bij de huisarts, stuur dan een mail naar huisartsenbellingwolde@ezorg.nl.
Indien wij vaccinaties overhouden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U moet dan proberen meteen naar de praktijk komen.

Publicatiedatum: 10-04-2021