Reitdiep Huisartsen en Apotheek

Bezorgdienst

Wanneer u slecht ter been bent kunt u gebruik maken van onze bezorgsdienst. Geef dit even aan als u een bestelling plaatst.
Onze bezorgdienst bezorgt, op maandag Bellingwolde oost (kant van de Magnus kerk), Oude- en Nieuwe Schans, Klein Ulsda, op woensdag worden de "Baxter" rollen van het geneesmiddelen distributie systeem bezorgt en op vrijdag o.a. Bellingwolde west (kant van de Coop), Vriescheloo, Rhederbrug, Blijham, Wedde, Veelerveen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw medicijnen op te halen dan kunt u deze laten bezorgen, u dient wel zelf thuis te zijn om deze aan te nemen.
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt dit bij de bestelling van de medicatie inspreken op de receptenlijn, een briefje bij uw etiketten toevoegen of een melding bij de online bestellingplaatsen. Houdt u er wel rekening mee dat het 2 dagen duurt voordat wij het bestelde klaar hebben staan, dus wat u op woensdag besteld zal de vrijdag of maandag daarop, afhankelijk van waar u woont, worden bezorgt.Onze bezorgster Petra van der Linden bezorgt de medicijnen vanaf 13.30 tot ongeveer 15.00 uur. U moet wel zelf in huis zijn om de medicatie in ontvangst te nemen. Afgeven bij de buren of ergens neer zetten is bij wet verboden. Mocht u niet thuis zijn zal de medicatie weer mee worden genomen naar de praktijk, u zult dan een briefje in uw brievenbus vinden.


 

Herhalingsrecept aanvragenAchternaam
Voornaam
Geboortedatum
E-mailadres
Telefoonnummer
Geneesmiddel
Geneesmiddel

Eventuele opmerkingen :


Stuur mij een kopie van de bestelling per email


Let op: Om uw privacy te waarborgen raden wij af dit formulier te gebruiken over een onbeveiligd draadloos netwerk of op openbare netwerken.

HuisartsenBellingwolde.nl © 2010-2015   Alle rechten voorbehouden.
webdesign: Mavanov Webdesign (Groningen)   |   fotografie: Walraven Photography (Oldehove)