Reitdiep Huisartsen en Apotheek

Inschrijven praktijk

U kunt zich online inschrijven in onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk door onderstaand formulier in te vullen. Geef bij omschrijving even aan dat het een inschrijving betreft.

Wij sturen u vervolgens een mail met een aantal bijlagen. In deze bijlagen bevindt zich een uitgebreidt inschrijfformulier waarmee u toestemming geeft voor het opvragen van uw medische gegevens bij uw vorige huisarts en apotheek. Ook kunt u een machtiging tekenen voor het LSP, hier geeft u toestemming voor het opvragen van uw medicijnen door bijvoorbeeld het ziekenhuis of de doktersdienst. Het is voor ons van het grootste belang dat u al deze formulieren volledig invuld en in de praktijk afgeeft, heeft u nog vragen m.b.t. bijvoorbeeld het LSP / VzVz formulier dan kunt u deze nog even voorleggen aan de assistente.


https://www.vzvz.nl/

​Na inschrijving vragen wij u ook persoonlijk contact met uw vorige huisarts op te nemen om u uit te laten schrijven en uw dossier door te laten sturen naar huisartsenpraktijk Bellingwolde.

​Als u een kennismakingsgesprek wilt afspreken dan kan dit, u kunt hiervoor een afspraak maken met de assistente.

 

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Uw bericht :

Let op: Om uw privacy te waarborgen raden wij af dit formulier te gebruiken over een onbeveiligd draadloos netwerk of op openbare netwerken.

HuisartsenBellingwolde.nl © 2010-2015   Alle rechten voorbehouden.
webdesign: Mavanov Webdesign (Groningen)   |   fotografie: Walraven Photography (Oldehove)