Lisa Gall gaat verder in de praktijk als Physician assistant in opleiding – Medisch Centrum Bellingwolde – Bellingwolde
Header afbeelding
Hoofdweg 109 9695AD Bellingwolde Tel:0597-531460

Terug naar overzicht

Lisa Gall gaat verder in de praktijk als Physician assistant in opleiding

Beste patiënten,

Na jarenlang te hebben gewerkt als praktijkverpleegkundige, heb ik de kans gekregen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik ben vanaf 1 september begonnen met de opleiding physician assistant, in deze praktijk. Dit houdt in dat ik ga stoppen met mijn werkzaamheden als praktijkverpleegkundige. Mijn collega Katelijne Haarlem gaat mijn werkzaamheden overnemen.

Een physician assistant is een medische zorgprofessional die zelfstandig geneeskundige zorg biedt aan patiënten binnen de huisartsenpraktijk.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen in mij als praktijkverpleegkundige de afgelopen jaren. Jullie, die patiënten, hebben het werk als praktijkverpleegkundige geweldig gemaakt en dat waardeer ik enorm.

Aarzel niet om bij me langs te komen als u vragen hebt over mijn nieuwe rol.

Met vriendelijke groet,

Lisa Gall

Publicatiedatum: 03-10-2023