Praktijkinformatie
Praktijkmailadres: huisartsenbellingwolde@ezorg.nl
Apotheekmailadres: apotheekbellingwolde@ezorg.nl
Spreekuurtijden
In onze praktijk is ’s morgens van 08.00 tot 10.00 en ’s middags van 13.30 tot 15.00 uur spreekuur
Afspraak maken:
Voor het maken van afspraken en visites graag bellen tussen 8.00 en 10.00 uur of via onze praktijk app 24//7. U kunt dan digitaal zelf een afspraak vastleggen bij de door u gekozen dokter of praktijkondersteuner.
Voor een afspraak reserveren we 10 minuten, indien u meer tijd nodig heeft dan kunt u dit aangeven.
Mocht u verhinderd zijn, dan graag tijdig, tenminste 24 uur van te voren, afbellen, anders zullen wij kosten in rekening brengen.
Visites:
De visites zijn bedoeld voor patiënten die vanwege medische redenen niet naar de praktijk kunnen komen. Er zullen geen visites worden afgelegd in Duitsland.
Mocht u na ontslag uit het ziekenhuis een visite op prijs stellen, dan daarover graag contact opnemen met de assistente.
Uitslagen opvragen:
Voor het opvragen van uitslagen graag bellen tussen 11.30 en 12.30 uur.
Spreekuur assistentes
De assistentes hebben dagelijks spreekuur van 9.00-10.00 uur en van 14.00-15.00 uur. U kunt een afspraak maken voor het meten van de bloeddruk, oren uitspuiten, injecties, hechtingen verwijderen, wratten aanstippen en het maken van een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.
Spreekuur verpleegkundige
De verpleegkundige heeft een eigen spreekuur voor chronische zorg. Dit betreft controles voor Diabetes Mellitus, CVRM (risicoschatting hart- en vaatziekten), astma/ COPD, atriumfibrilleren en ouderenzorg.
Spreekuurondersteuner huisarts
De spreekuur ondersteuner huisarts (SOH) is een nieuwe functie binnen onze huisartsenpraktijk. Om de huisarts te ondersteunen kunnen zij een aantal klachten/kleine kwalen zelfstandig afhandelen. Het gaat om de o.a. de volgende klachten: allergische huidreacties, brandwonden, tekenbeten, insectenbeten, neusbloedingen, wonden, enkeldistorsie, teenletsel, knieklachten, hand en pols klachten, keelpijn, sinusitis, tand door de lip en urineweginfecties. De SOH werkt altijd onder supervisie van de huisarts.
Spreekuur POH-GGZ
De praktijkondersteuner huisarts – geestelijke gezondheidszorg biedt hulp bij psychische en psychosociale problemen. De POH-GGZ werkt voor en onder verantwoordelijkheid van de huisarts en legt ook verslag in het dossier.
Spreekuur POH-Jeugd
De praktijkondersteuner jeugd en gezin biedt laagdrempelige zorg voor kinderen onder de 18 jaar en hun ouders. Zo is het niet altijd nodig om door te verwijzen naar de GGZ.
De POH-Jeugd valt niet onder de regie van de huisarts en wordt gefinancierd door de gemeente. Wij werken wij met praktijkondersteuners van Westerwolde